Rólunk

Ha Ön is úgy akarja, nem kell egy weboldal elkészülésére hónapokat várni és több millió forintot kifizetni. A rapidu új színfolt a hazai weboldalépítés terén, mi ugyanis elképesztő határidőkkel dolgozunk. Gyorsan alkotunk szépet és jót, méghozzá úgy, hogy az később könnyedén bővíthető, továbbfejleszthető.

A többszörösen díjnyertes SAKKOM Interaktív online marketing + pr ügynökség szárnyai alól bújtunk elő, az elmúlt években több tucat webes projektet menedzseltünk, illetve több milliószor raktuk optimális sorrendbe a magyar ABC betűit.

Amúgy pedig együtt nőttünk fel az internettel. Hajt minket a vágy, hogy folyamatosan feltárjuk és megismerjük a legújabb internetes technológiákat. Ezek segítségével tudjuk azt, ami az Ön vállalatának is jól jöhet:

Gyors weboldalépítést!

 

1Megnyerő külsővel saját arculatára szabva, responsive layouttal, akár mindössze hét munkanap alatt, rendkívül kedvező áron.

Korszerű
tartalomkezelőt!

 

2Az oldal bármely részét bármikor egyszerűen módosíthatja, mintha csak egy Word-dokumentumot szerkesztene.

Ütős
üzeneteket!

 

3Tudjuk, hogy ki mire harap, igény esetén a teljes weboldal szövegezését is elkészítjük, illetve rendszeresen értékes tartalommal bővítjük.

Eredményalapú online kampányt!

 

4Többszörösen díjnyertes ügynökségként nemcsak elkészítjük, de be is vezetjük márkáját, kiürítjük raktárkészletét, beindítjuk az online bizniszt.

 

Ha tetszett, amit látott, olvasott, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy ismerje meg bővebben szolgáltatásainkat, és tekintse meg néhány referenciánkat.